Vi er i gang med opstarten af en restaurant.
vi vil servere dansk klassisk mad med twist.
Lokaler og lign.
Vi mener vi har et kæmpe potentiale da vi har massere af erfaring i køkkenet samt daglig drift, vores potentielle lokation og menu vil passe rigtig godt ind.
i fremtiden vil vi gerne udvide med foodtruck og skabe omtale igennem den på diverse markeder og vi har allerede forbindelser til et par steder.
Vi vil sælge dansk klassisk mad med twist.
vi er 3 gutter der hver især levere forskellig erfaring til restaurationsbranchen samlet har vi 10+ års erfaring med at drive restaurant.
1 af os har 10 års erfaring i køkken samt 2 år som køkken chef.
1 af os har 4 år som slagter og deli, samt 2år i køkken hvor noget af det har været i Frankrig på en Michelin restaurant.
1 af os har 3 års erfaring med at drifte virksomhed.
omsætning har vi en forventning hvis vi får de lokaler vi vil have på omtrent de 10 millioner og forventet overskud på 3,4 millioner.
Er i følgende branche(r):
Den gode ide Idéen til Susans startup opstod under rejser, hvor hun ofte manglede en hurtig måde at finde behandlingstider på uden at skulle oprette prof... læs mere
Ali har i mange år været ansat hos flere store ejendomsmæglerkæder i Danmark. I dag er han stadig ejendomsmægler, men han arbejder ikke længere for andre... læs mere
1. Startups i vækstfasen Equity funding er ideelt for startups, der befinder sig i en vækstfase, hvor de har brug for betydelig kapital for at ska... læs mere
Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere
Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere
Det er et kæmpe marked Omkring 47 millioner kvinder lider af stress inkontinens i EU og USA. Og tilstanden er traditionelt blevet håndteret med bind eller... læs mere
Har du allerede en konto Log ind