SiLou Restaurant Group
Restaurant SiLou skal være den nye kæde af Steak Houses i danmark, som ikke tager kampen op mod de store kæder, som Mash, Restaurant KöD, Herefood Beefstouw og Jensen Bøfhus på deres hjemmebaner i de store byer.
Da vi godt ved at kød ikke er det helt store salgsargument i dagens Danmark, har vi i modsætning til de fleste andre steak houses et kæmpe fokus på madspild. Hele menuen og filosofierne er bygget op omkring, hvad vi selv kan hente i naturen, men også at hele råvaren bliver brugt fordelt ud på både forretterne, men også desserterne, blandt andet kommer noget af kødet fra udtjente malkekøer, det at skabe et moderne steakhouse, som bryder med normerne om mørke kedelige lokaler, de samme menuer på forskellige måder og side dishes til overpriser.
Vi søger en investering til opstarten af den første restaurant, lokaler, indretning og hvad det nu ellers kræver. Beløbet vi regner med at skulle bruge er cirka 600.000 kroner, men det kan variere lidt alt efter en eventuel gennemgang af forretningsplanen og budgetterne. Vi er åbne for forslag omkring, hvilken andel vi vil sælge af restauranten.
Rundt regnet regner vi selv med at ligge for cirka 110.000 vin og spiritus i varelageret til en start, med en salgspris i restauranten for ca. 220.000 kroner. Diverse køkkenmaskiner og redskaber til rundt 40.000 samt 50.000 kroner selv
Som et par der har spist alle steder i verden, på alt fra almindelige restauranter til michelin har vi efterhånden prøvet alt og endelig fundet frem til et koncept, som vi synes kan virke for alle.
Louise er uddannet kok, har tilegnet sig viden om alt slags mad igennem hendes karriere, det er lige fra at arbejde på en kendt fiskerestaurant i Aarhus og skulle ordne 250 hummer på en enkelt dag til at have været souchef og med til at åbne en steakhouse i Oslo. Med andre ord kan hun tilberede alt slags fisk og alle slags steaks uden problemer og begge ting var vigtige elementer som skulle på menuen.
Simon er uddannet tjener og optaget i den danske sommelier forening, han har som Louise arbejdet forskellige steder og været med til at åbne alle typer af restauranter. Lige fra at udvikle et koncept til et nordisk brasserie til at kæmpe om michelin stjerne på det højeste faglige niveau. Han hævder selv at han har smagt og prøvet så meget forskelligt vin at han efterhånden ved hvordan vin skal smage. Det vigtigste for ham er at tilbyde det bedst tænkelige til prisen, om det er til 80 kroner eller 150 kroner glasset betyder ingenting. Det er smagen. Vinkortet kommer også til at bære præg af nogle af de bedste flasker til prisen du kan få overhovedet på markedet i og med Simon har valgt at sætte største delen af hans private samling i restauranten. Der skal være noget for alle, dem som vil bruge 350 kroner på en flaske eller dem som vil bruge 5000 eller mere på en flaske.
Igennem begge vores karrierer i branchen har vi lært en masse mennesker at kende, mennesker som vi håber kommer til at kigge forbi og støtte op omkring projektet i at gøre noget som ikke mange andre har gjort. Vi har også lært en masse meget vigtige leverandører at kende, både så vi ved hvad den rigtige pris er på det vi skal købe. Men det giver os også begge en meget bred viden om hvad der rør sig og hvad man skal holde sig fra.
Motivet for restauranten er klart. Vi har både været menige og ledet restauranter før. Med den her restaurant vil vi skabe en arbejdsplads hvor der ikke er højt til loftet eller en dårlig tone. Alle medarbejdere skal have lyst til at vise restauranten frem for kærester, venner, bekendte og hele familien.
Vi håber at igennem vores eventuelle investorer at kunne finde hjælp råd og vejledning til marketing og regnskaber, vi forstår begge tal, men at sætte dem sammen til et samlet regnskab er vi ikke trænede i, men alt fra indretning, til funktionalitet og drift er vores kerne kompetencer.
Vores restaurant koncept er stadig i idefasen.
Der ligger en fuld forretningsplan klar, samt et etablerings budget, likviditets budget klar. Det skal bare kigges igennem af en mulig investor, da vores stærke side ikke er den slags, men derimod ligger de i drift, udvikling, indretning af selve restauranter.
Er i følgende branche(r):
SiLou Restaurant Group
Den gode ide Idéen til Susans startup opstod under rejser, hvor hun ofte manglede en hurtig måde at finde behandlingstider på uden at skulle oprette prof... læs mere
Ali har i mange år været ansat hos flere store ejendomsmæglerkæder i Danmark. I dag er han stadig ejendomsmægler, men han arbejder ikke længere for andre... læs mere
1. Startups i vækstfasen Equity funding er ideelt for startups, der befinder sig i en vækstfase, hvor de har brug for betydelig kapital for at ska... læs mere
Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere
Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere
Det er et kæmpe marked Omkring 47 millioner kvinder lider af stress inkontinens i EU og USA. Og tilstanden er traditionelt blevet håndteret med bind eller... læs mere
Har du allerede en konto Log ind