The Cantina ApS
The Cantina leverer og producerer mad til private virksomheder, offentlige kommuner/organisationer og større
events.
The Cantina drifter 16 offentlige og privatekøkkener i hele Danmark, med fokus på at blive en af Danmarks bedste operatører på markedet. Med vores eget bageri, Fresh Bakery, producerer vi økologisk surdejsbrød til alle vores kunder.
Vores arbejde starter ud fra vores CSRrapport som har fastsat specifikke målomkring madspild, udnyttelsen af lokale råvarer, god arbejdsplads samt bæredygtig produktion (FN’s verdensmål #12)
Vi søger en kapitaltilførsel på op imod 3.500.000 kr for at styrke vores likviditet og fremme vækstinitiativer.
Vi har allerede sikret en finansiering på 1.500.000 kr. gennem eksisterende bank, vækstfond og investor.
Vi inviterer investorer til at deltage med en kapitalindsprøjtning på 2.000.000 kr, som vil repræsentere en ejerandel på 20% og en værdiansættelse på 10.000.000 kr
Investeringens formål:
De tilførte midler har primært til formål at opretholde et solidt likviditetsflow.
Samtidig vil kapitalen blive benyttet til at understøtte yderligere vækstbestræbelser, heriblandtudvidelse via ansættelsen af en ny salgsressource med henblik på at åbne flere kantiner.
Kapitalstruktur og Prognose:
Investeringen forventes at strække sig indtil 2025, hvor vi forventer, at virksomheden vil stå på en økonomisk sund platform. Efter denne tidshorisont vurderes yderligere kapital til vækst at være unødvendig.
Potentialet i The Cantina er stort og globalt. I Danmark er der estimeret 3000 kantiner, 4000 dagsinstitutioner der modtager mad udefra samt + 150.000 ansatte der dagligt modtager frokostordning udefra.
Holdet bag The Cantina:
1. Founder Casper Brix uddannet kok i 10 år med en lang erfaring fra storkøkkener og de fordele der er i stordrift. Selvlært sælger og talknuser
2. CEO Pia Jelstrup, tidligere erfaring som selvstændig og med stærke ressourcer indenfor HR og fjernledelse
3. Investor med lang erfaring i at skalere virksomheder samt erfaring indenfor madbranchen
Vores hold af 65 gode kompetente medarbejdere
Founder har investeret + 700.000kr i projektet hidtil, senest i april 23
1. Kantinedrift
Vi driver kantiner for offentlige og private virksomheder og udnytter køkkenets produktionspotentiale fuldt ud. Vi leverer mad fra kantinen til andre virksomheder og til eksterne og interne events.
2. Frokostordning
Vi leverer frokostordninger til større og mindre virksomheder. Vi kører ud fra kantine køkkenerne for på den måde at optimere køkkenets kapacitet.
3. Institutionsmad
Vi producerer frokost til dagsinstitutioner fra eksisterende kantine køkkener til børnehaver og vuggestuer. Pt leverer vi til 1300+ kuverter dagligt.
4. Events
Vores event afdeling Cantina Events sælger og leverer forplejning til større events.
Omsætningen 2021 var: 12.400.000kr
Omsætningen 2022 var: 28.300.000kr
Forventet omsætning 2023: 38.000.000kr
Vi har været igang siden 2020
Er i følgende branche(r):
The Cantina ApS
Den gode ide Idéen til Susans startup opstod under rejser, hvor hun ofte manglede en hurtig måde at finde behandlingstider på uden at skulle oprette prof... læs mere
Ali har i mange år været ansat hos flere store ejendomsmæglerkæder i Danmark. I dag er han stadig ejendomsmægler, men han arbejder ikke længere for andre... læs mere
1. Startups i vækstfasen Equity funding er ideelt for startups, der befinder sig i en vækstfase, hvor de har brug for betydelig kapital for at ska... læs mere
Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere
Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere
Det er et kæmpe marked Omkring 47 millioner kvinder lider af stress inkontinens i EU og USA. Og tilstanden er traditionelt blevet håndteret med bind eller... læs mere
Har du allerede en konto Log ind