Ali’s ejendomsmæglerforretning har fået en flyvende start med hjælp fra en investor på Capino

Ali har i årevis været ansat som ejendomsmægler, men en dag fik han nok. Han var træt af at knokle for andre og være fanget i et net af regler og love. Derfor er Ali ikke længere lønmodtager, men har i stedet startet sin egen virksomhed, der har fået en flyvende start med hjælp fra en investor på Capino. Drømmer du om at blive selvstændig? Så læs med og lad dig inspirere af Ali’s historie👇

Ali har i mange år været ansat hos flere store ejendomsmæglerkæder i Danmark. I dag er han stadig ejendomsmægler, men han arbejder ikke længere for andre.

‘’Jeg knoklede virkelig hårdt som ansat, og jeg var god til mit arbejde. Men jeg var ikke tilfreds med, at det ikke var mig, der løb med den store gulerod, når jeg havde gennemført et salg’’. 

Derudover følte Ali sig også ofte fanget i et net af regler og love, der ikke altid tilgodeså kunderne, men som større kæder ikke kan komme udenom, fordi de oftest er ejet af en stor institution. 

De 2 årsager gav Ali blod på tanden til at starte sin egen virksomhed, som har fået navnet Hafnia Living. 

En flyvende start kræver kapital og knowhow

Der er intet i Alis spring fra lønmodtager til selvstændig, der peger på, at han har taget et forkert valg. Tværtimod er det gået meget bedre end forventet. 

‘’Jeg har allerede solgt 7 ejendomme uden nogen former for udfordringer. Fordi jeg ikke er ejet af en stor bank, kan jeg tænke mere ud af boksen og få løst mine kunders udfordringer hurtigt, og så er jeg godt på vej til at cementere min virksomhed i markedet’’. 

Der er dog ingen, der kommer legende let til succes. Den sprudlende start er et resultat af en målrettet markedsføring og de rette kompetencer ombord i virksomheden. Og det har kun været muligt fordi, at Ali har fundet den rette investor.

Valget af den rette investor er vigtigt

Der var ingen tvivl om, at en investering var en afgørende milepæl for Hafnia Living. Men det var ikke alle investorer, som Ali gav en chance. 

‘’Den investor jeg har valgt, deler jeg fælles ambitioner med, han har ikke kun bidraget med økonomisk støtte, men kommer også med nye idéer og strategier, der har styrket virksomhedens position på markedet’’.

Og kun fordi, at Ali var omhyggelig omkring valget af den rette investor, føler han sig stærkt rustet til fremtiden. 

‘’Min drøm og håb er, at Hafnia Living bliver kendt for evnen til fleksibilitet og levering af unikke løsninger til kunderne, og jeg arbejder benhårdt på, at vi en dag kan åbne flere forretninger’’.

Gode råd fra Ali fra Hafnia Living

Sidste spørgsmål til Ali blev selvfølgelig, om han kunne give gode råd med på vejen til andre, der overvejer at benytte Capino. Og hertil svarede han: 

‘’Lav en god introduktion og vær meget specifik omkring, hvad din virksomhed laver, og hvad du søger penge til. På den måde kan du undgå at bruge tid på useriøse investorer, og omvendt få mere tid til at fokusere på de seriøse’’.

Kan indholdet bruges?

Sidst opdateret: 26. august 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg